THE KOOKS - NAIVE



jag älskar den <3


hon är lyckan i mitt liv

heeej :) <3
har precis vart vid gustavsvik badet med murteen :D vi badade :O fast det blåste somfan så vi gick hem efter att ha suttis och snackat å ätit nötter aja bilder kommer sen :) men nu ska jag gitta jag och Märta ska på match i stan fan va vi ska vinna, tjooola

weeey

tjusan för tredje gången ikväll, är klar md NO nu :) wiiiiiiie .. imrn har jag match så hinner nog inte blogga nåt men på kvällen kanske aja hareee ! ;)
image180

fan

nu börjar träningsverken från gårdagens löpträning komma, och att du måste svika nu !
mitt humör va på topp men nu är det på botten
. igen..




heeeejs

nu sitter ja och gör dt sista på min no som ska in imorrn, teatern va fett bra men min kusin ägde alla förstås :) har inte så mkt att skriva om har haft shorts på mig idag och kännt mig allmänt sommrig, intressant, visst? jaja vill hitta på nåt skojj till bloggen men vafan jag suger på sånt här design grejs och så, om nån vill hjälpa mig så är det bara att säga till eftersom miin blogg suger för tillfället, så om du har tiid ere bara att höra av er, nu ska ja hitta nån skojj bild och lägga in hade ja tänkt,
image177
KLART VÄRLDENS SÖTASTE UNGE :) <3

image178
jesse mccartney orka att ha är så jävla himmla cepat snygg shiiiet, man typ nästan dör.

image179
hahahahahhahhahahha, färlåt men kunde inte motstå elr hur är han klockren VÄRLDENS minsta bodybuilder, skratta typ en timme ;)


SEES ! <3




haha, beka jag kommer fan inte kunna sova inatt ! ;)

öööhööm, tjooola, idag har jag inte gjort så mkt vart i skolan sen köpte jag och beeeken glass weei, ska precis åka md mamma och kolla på bil typ, sen ska vi gå på nån teater efter med min kusin .. :) i helgen ska jag wira och angelica ha tjejkväll de va skiiit länge sen vi träffades alla så det blir kul. men nu måste jag gå innan mamma lackar fullständigt CÍAO !

dåligt humör plus inget att göra ..

LÄGG UPP EN BILD PÅ :

en utav dem du känner

en som ALLTID får dej att skratta

en du litar på till 200 %
 (båda liksoom)
en som du tkr är bäst

en som betyder mkt för dig

en plugghäst.

GRYM

image168

tjenixeeen !

igår sovde jag hos alice först va chan lukas marran jennifer och assa där men dom åkte när vi hade kollat på american pie bandcamp den va btw väldigt roligg.. sen så när vi vakna gick jag wira och alice ner till sågan å sola & åt lunch sen GICK jag hem :) fast det va bara för jag har tappat mitt busskort hemma hos isabelle, klant. jaja nu ska jag kolla på nån film sen slagga måste upp tidit imrn "/ sees !
btw, grattiis maaamiiie MORSARNSDAG juuue


EHA

image166
väldiiigt gammal bild och angelica ser ju bara liiiite smått död ut ;)
nej men seriöst SHIT vad jag saknar er, och tiderna med er ! faaaan va sommarn 07
ägde snopp, jag saknar det så mkt så ja nästan sprickeer kommer nio ihåg öland och angls husvagn ?
kommer ni ihåg alla fucking underbara minnen jag minns seriöst allt
och det måste fan bli en lika bra sommar i år men eftersom vi glidit ifrån varann som fan
kan dt ju bli svåårt, men jag vill verlkligen ha dt som då d vill nog no också
och seriöst elvira och angelica NI TVÅ ÄR MITT ALLT OCH JAG ÄLSKAR ER SOM FAN !

lukas är otroligt ful

HEEEEEEEEEEEEJ, jag sitter hemma hos alice med wira astrud lukas och chan :) inget trevligt att berätta HEJDÅ


saknar så jävla mycket ! <3


på bilderna är mina sysslingar och syster <3
norrland i år kommer bli så bääst !




va bara tvungeen !



sean paul - tempature. nu blev de två videos på raken förlåååt ! va bara tvungen när jag hörde den här :) shiiit tänker på förra sommarn som faaan när vi åkte cab till skolavslutningen faan vilket minne saknar er flickur. otroligt mycket.

så jävla bra



Linkin Park feat. Busta Rhymes - we made it.





RMK

                                    

image157
FAN VAD HAN ÄGER ÄLSKAR ALL HANS MUSIK
MAN MÅR SÅ JÄÅVLA BRA AV DEN RIKARD OCH CO
KOMMMER ÄGA ALLA I FINALEN PÅ TALANG JAG SVÄR
RMK ÄR FAN BÄTTRE EN BÄST <3

http://www.myspace.com/rikardmedk  

vafan dillrar du om hannah ?

hahah tja på er, sitter här och har tråk har preciis pluggat klart inga mer läxor på heeeeeeela veckan fett skönt ! idag har vi typ haft origenteringstävling i skolan jag och bekaa sprang fast ve joinaade markus och emil typ hela tiden och vi lyckades hitta alla, elit ni vet .. ahaja sen när jag slutat åkte jag med beka, sosso, evelina och lisa till orminge en sväng dom skulle köpa pizza så jag hjälpterom lite grann :) haha jag och beka hade världens flumm stund på väg till bussen jag bah; becca du är så funk master flaax hon bah; wtf hannah vafan dillraru om haha shit va vi garva de bara koom liksom :) jäääääz menmen shit längtar efter min angelica så jävla mycket det är fett jobbigt att bara träfffa henne på träningarna och helgerna kanske ska joina nyholmska istl .. ? elr inte haha nu dillrar jag igen jaja ska väl hitta nån skojj bild min blogg den börjar bli mer trist en vanligt seeeyaaaa <3



hej blögg

idaah har jag inte gjort så mkt , imorse kolla jag och älsklings angelica på "green mile" hade inte sett den innan och fy fan va den var bra Michael Duncan är så jävla bra skådis han spelar dödsdömd som alla antagligen vet.. Tom Hanks är också skeetans bra förstås. nu sitter jag här och har tråk kollar på hockeyn. ryssland-canada det står 3-1 men ryssland tar nog igeen strax det är ju final så man måste ju kolla ! :) ahaja ska kilaa nu sees suckers.


angelica <3

ligger i angls säng och kollar på en massa bilder oooh shit vad jag älskar den flickan ! <3 ikvl har vi inte gjort så mkt vi kolla på the last legion den va feeta bra sen har jag blivit mobbad hela kvällen för jag trodde asien var ett land shit förlåt att man säger lite fel då och dåå ;) leo och sebastian (som btw är i purbeteten BIG time haha hans temprament kaan man bara garva åt) har typ frågat mig saker som "hur staavas LAMPA hannah laaaampa ?!" ååh shit dom e sketanstaskiga jahaja nu har angelica somnat taha hon är så söt när hon sover ska man passa på att ta kort kanske elr nej de orkar jag inte ;) haha ftw så har mats rakat sigge (angels hund) fats han har kvar bröst håret det ser helt sjukt ut ;) fatta va vi skämdes när vi gick ut md han ? neehrå siggelina är söt som socker ändå älskar dej doggielidog och angelica DU ÄR BÄST ! <3



update eller vare heter ..

ähm TJA ! förlåt att jag inte bloggat på ett år men har inte orkat öhööööm får väl skriva vad jag har gjort dom sneaste dagarna antar jag ..
fredaaag: jobbade och tjäna 300 på typ en timme CASHFLOW ! .. sen blev jag jätte sjuk och supermega trött så fett trist fredag.
lördag: va sjuk hela dan och titta på typ tusen filmer.
söndag: va sjuk hela söndan md, lukas och chan kom på kvällen men bara en stund typ..
måndag: fortfarande sjuk fett tråååk.
tisdag: frisk, va i skolan sen kom lukas hit och vi sat och prata om afrika i min hängmatta :) btw, gjode vårets trillade i skolaan typ bah gled massa mil och sen rakt ner åp rumpan satan va ont d gjorde och lisa typ slängde sig på mig och börja as garva haha älkar henne och ewwe också förstås om jag inte skriver det kmr hon ge mig ni vet vad..
idaag: först åkte jag alice wira jennifer juuhan marran och lukas till våran gammla skola haha fråga inte vrf sen åkte jag och wira till skolan och hade typ föräldra middag och aah .. sen vänta lukas på bussen med mig och jag kom nästan in på cirkusen hahah.
ahaja fett tråkigt elr jusste i sommar ska jag och angelica ha mega kul först kiruna sen kolåsen BÄÄST :D men hejdå



aaaaaaaaah

tjenaa, öhm idag har jag typ först vart i skolan sen åkte jag och wira till slussen sen mötte martin daggen och typ nån sebbe (; oss där sen åkte vi spårvagn eller vare heter till sickla och typ ja .. iaf sen åkte vi hem eller jag ronja och daggen åkte till daggens farmor och åt seeen åkte vi hem .. japp lukas dissa mig totalt idag för nå moppe delar de dumhuvet ;) fett intressant elr hur? btw matchen sög igår elr hur ?! fan tåv jävlaa tur mål vi som hade överläge typ hela tiden :( amen vafan bajen mååste ju också få vinna nån gång så dom inte springer och tar livet av sig vi va bara väldigt snälla .. för hur många gånger har bajjen vunnit? typ noll så jamen jaja hejdååå !


stört?

får följa på datan istl mamma har tagit bort den kanalen -.- men de e skitsamma för djugården har överläge och klakcen låter som fan ;D

DJURGÅRDEN <3333

amen tja, idag har jag firat min frmr .. yes men nu ere derby, DJUURGÅRDEEEEEEEN :D  kommer säkert bli 0-0 men men.. måste gå nu tjjuuueho

så jäfla vackert jaaaaou

Hon, springer iväg i den piskande regnskuren
Han, sitter där och ser flickan springa, det känns uselt
Att det skulle bli så här, men tid för ärlighet
tid för honom att visa att han vet vad kärlek är
tiden tillsammans har varit himmelriket för båda
men han blev av med det, efter att ha svikit och sårat;
den ända rätta, känslan att älska är borta nu
utan henne vid sin sida, hur ska han orka nu?
Han, sitter kvar på bänken, där dramat inträffade
Hon, springar med hög fart från den som hon kallade sin älskade
hon borde väntat sig något liknande
hon är arg och ledsen samtidigt och vill skrika men
även hon har gjorde fel, hon slog knogen; i väggen
inte ba killen utan, även hon har varit otrogen
med brodern till sin pojkvän, själen såldes
nu går dom skilda vägar, duvet, kärlek håller inte

Reff:
Dom hade allt, kärlek och lycka
allt försvann, och hjärtan knycklas ihop
dom vet om att den andra är fast i ensamhet
hur kan nått så vackert som kärlek bli så fel

Vers:
Han ser tillbaka, men blundar snabbt
och skammen är påträngande efter de stunder han;
svikit vänner, flickan, händer i fickan, rysningar
kallprat och handtag som endbart varit ytliga
händelser förtydligas, kommentarer han fällt
som sårat andra, så klart att det känns
så här i efterhand och han har tänkt ibland
och nu känner han att de saker han sagt varit hemskt
och allt är jättesvart, han älskar henne
han ångrar sig och vill inte vara ensam längre
tänker ofta på deras tid, hennes hand i sin
men han får skylla sig själv, nu lyckan vänder andra kinden till
han känner ingenting, han är bedövad, så;
men han vet att det va kärlek han blev berövad på
han är sin egen bov, och han vet det nog
och fick bevittna när den kärlek som levde dog

Reff:
Dom hade allt, kärlek och lycka
allt försvann, och hjärtan knycklas ihop
dom vet om att den andra är fast i ensamhet
hur kan nått så vackert som kärlek bli så fel

Vers:
Hon ser tillbaka, men blundar genast
hon känner att utan honom, så är det tungt att leva
hon hatar svek, hon sågar otrohet
men hon vet att hela skiten är bådas fel
så nu går hon ner i en självförstörande deprision
och hatar sig själv för det hon gjorde som då kändes klokt
har vänt på ord, ljugit ett flertal gånger
fick hon chansen att ändra på livet så skulle hon leva om det
nu segrar sorgen, hennes tårar förföljer henne
hon ångrar att hon ens tänkt tanken att töja på gränser
saknaden är stor, hon hatar att det tog; slut
men det är ju sånt som händer i varje sagobok, slut
hon känner på ordet, hon älskar sin Joel
men det blev så som alla vännerna trodde
hon försöker leva, men det fattas en bit
Så snabbt ett liv kan gå från vackert till skit

Reff:
Dom hade allt, kärlek och lycka
allt försvann, och hjärtan knycklas ihop
dom vet om att den andra är fast i ensamhet
hur kan nått så vackert som kärlek bli så fel


åååååååh, RMK ! taaack för att ni finns typ ... <3 SAJJK !




vila i frid lillskiten <3

min kanin dog imorse :( kom hem från en förlorad match så bara är min lille tjockis helt booorta hemskt. kommer sakna dig fätt fast fem bast blev du älsk min nissepisse hoppas du får dt bra :( <3 VIF






RMK ÄGER TYP ALLT OCH ALLA <333333333




vad är felet på mig seriöst?

..


FANFANFAN

klarar inte en dag till utan dig..

image150


GRÖNALUUUUND :D <333

tjou på er idg har ja vart på grönan med dom bäästa (bilder kmr) leo sebbe herr tha maan madde fille och angelica det var fett kul och ja va typ asflummig va rätt mke med cassandra och olivia också dom tvinga upp  mig i uåppskjutet tack ;) nu ör j ag jätte hes om ni vill veta men hejdå... <3

faaaaaaan

just nu också fan va bra jag är !
verkligen
fyfan för allt
fyfan för mig
och all jävla skit
jag är en
************************
idiot om ni kunde förlåta ..

RSS 2.0